Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap

Gamechangers - AIOS, hoe zie jij de toekomst van de zorg?

maandag 28 mei 2018

Door een unieke samenwerking tussen De Jonge Specialisten, VvAA and Better Future is een programma ontstaan speciaal bedoeld voor AIOS. De visie van dit programma is om AIOS kennis, inzichten en tools te geven om een ‘change agent’ te worden. Een hele diverse groep vanuit verschillende medische specialismen gaan een jaar lang figuurlijk en ook letterlijk samen op reis om een positieve verandering in de zorg teweeg te brengen.

Afgelopen jaar hebben deelnemers van Cohort-1 hun ervaringen halverwege het programma gedeeld in dit artikel van de Jonge Specialisten. Tijdens dit programma begeleiden wij de deelnemende AIOS om hun leiderschap te ontwikkelen, persoonlijk te groeien, te leren hoe organisaties werken en hoe ze meer invloed kunnen hebben op hun omgeving.

Op onze website vindt je uitgebreide informatie: www.gamechangersinhealth.nl. Of klik op het bestand onder dit bericht voor de basis informatie over het programma.

Op dit moment hebben we een mooie groep deelnemers die zichzelf hebben aangemeld, maar om het programma compleet te maken, missen wij een AIOS van Verzekeringsgeneeskunde. Tot en met 17 juni is er nog een kans om dat te veranderen!

Ken jij een AIOS van Verzekeringsgeneeskunde die je dit programma gunt, wijs hem of haar dan op dit bericht. Of ben je dat zelf? Aanmelden kan tot en met zondag 17 juni 23:59

www.gamechangersinhealth.nl
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek