Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
next
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

(Basisarts) bij Ausems en Kerkvliet

maandag 3 januari 2022

Ben je (basis)arts?
Wil je een afwisselende baan met maatschappelijke relevantie? Zoek dan niet verder en kom bij ons werken!

Wie zoeken wij?
Een gedreven arts met een warme belangstelling voor de sociale geneeskunde. Iemand die in staat is wet- en regelgeving toe te passen en op een heldere, klantvriendelijke wijze weet uit te leggen aan de client en onze opdrachtgevers. Ervaring is mooi, maar zeker geen must.

Wie ben jij?
Een positief mens. Je bent proactief, zelfstandig, communicatief sterk en klantgericht. Je beweegt je gemakkelijk tussen mensen. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en het motiveert je om binnen een multidisciplinair team te werken.

Wat ga jij doen?

Je adviseert onze klanten, gemeenten, bij vraagstukken vanuit de Participatiewet, Wet maatschappelijke ondersteuning en Jeugdwet. Je maakt de vertaalslag van een concrete vraag naar een passend advies. Je werkt nauw samen met onze psychologen, arbeidsdeskundigen en met de consulenten van onze opdrachtgevers.

Wie zijn wij?
Een informele professionele organisatie waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Al bijna 30 jaar draait het bij ons om mensen. Met elkaar zorgen we voor een plezierige werksfeer en een gedegen advisering aan onze klanten. We groeien gestaag maar willen niet te groot worden. Korte lijnen, snel kunnen schakelen en vooral ‘samen’. Vanwege de groei en een aanstaande pensionering van een collega arts zoeken we zeker één maar bij voorkeur twee artsen.

Interesse?
Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact op met Astrid Derksen (Stafarts Sociaal Domein), tel. nr. 0547-284800 of met Erik van Lenthe (directeur), tel. nr. 06-22924339. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en CV
naar e.vanlenthe@aenk.nl.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten