Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
next
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Vacature Verzekeringsgeneeskundige

dinsdag 27 februari 2018 - vrijdag 30 maart 2018

QARE is een snel groeiende jonge en dynamische organisatie die de private Ziektewet en WGA beoordelingen doet.

Wij zijn op zoek naar een gedreven ondernemende verzekeringsgeneeskundige die oog heeft voor verandering en verbetering. Als verzekeringsgeneeskundige voer je verzekeringsgeneeskundige beoordelingen uit en ben je bereid (eventueel na het volgen van de opleiding daarvoor) de rol als praktijkopleider op je te nemen en mee te helpen de erkenning door de RGS als opleidingsinstelling te realiseren. Als verzekeringsgeneeskundige werk je nauw samen met de (bedrijfs)artsen van QARE Arbo die zowel zorgen voor de Arbodienstverlening als de beoordelingen in het kader van de Ziektewet en WGA.

Binnen Qare zijn de kernwaarden Verantwoordelijkheid, Betrouwbaarheid en Respect van essentieel belang. Dit geldt zowel intern als extern naar de klant, zo kunnen we op een prettige manier met elkaar samenwerken, onze doelstellingen bereiken en de menselijke maat niet uit het oog verliezen. Tevens zijn Kwaliteit en Kennis onze kernwaarden, wij bieden ruime ontwikkelmogelijkheden er is ruimte voor het delen van kennis met elkaar en het geven van feedback tijdens het maandelijkse artsenoverleg. Daarnaast heeft Qare met de gehele organisatie elk kwartaal een meeting waarin de doelen voor het komende periode aan de orde komen maar ook gezelligheid en teamspirit een belangrijke rol spelen.

Vanwege de beperkte omvang van de organisatie zijn de lijnen kort en heb je zelf een belangrijke inbreng in de ontwikkeling van de organisatie.

Indien je interesse hebt neem dan contact op met de heer G. van den Broek, Operationeel Directeur mobiele nummer: 06-30994674 of stuur een mail naar gerard.vandenbroek@qarenederland.nl.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten