Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
agenda
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Congres Arbeid en Gezondheid voor A(N)IOS verzekerings- en bedrijfsgeneeskunde

vrijdag 15 september 2023 00:00

Het A(N)IOS-netwerkVerzekeringsgeneeskunde en De Jonge Bedrijfsarts hebben dit jaar opnieuw een geweldig congres voorbereid speciaal voor alle A(N)IOS bedrijfs- en verzekeringsgeneeskundige. Het thema van dit jaar is "Persoonlijkheid, wanneer wordt het een stoornis?"

Het congres zal plaatsvinden op vrijdag 15 september 2023 in Van der Valk Hotel Breukelen, een goed bereikbare locatie met het openbaar vervoer. De aanvang van het congres is om 9:30 uur (inloop vanaf 8:45 uur) en het zal tot 17:00 uur duren, gevolgd door een feestelijke borrel.

De sprekers zijn onder andere psychiater Erwin van Meekeren, psychiater Moniek Wassenaar en psycholoog Helen van Empel. Daarnaast zal het in Nederland wereldberoemde OMDENKEN deelnemers inspireren met een training over hoe ze lastige situaties in de spreekkamer kunnen omdenken. Ook zijn er interactieve parallelsessies gepland waarin je nieuwe kennis in de praktijk kunt brengen.

Accreditatie is aangevraagd voor 6 punten.

A(N)IOS bedrijfs- en verzekeringsgeneeskunde zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit congres. Je kunt je inschrijven via de volgende link: https://tinyurl.com/BGVG2023-inschrijven, waar je meer informatie vindt over het programma.(Voor collega’s van het UWV: Houd er rekening mee dat de inschrijving plaatsvindt via Google Forms, dit werkt niet binnen de UWV-werkplek. Kopieer de link naar buiten de Citrix omgeving of gebruik de QR-code met je telefoon).

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de congrescommissie via congrescommissiebgvg@gmail.com.

Persoonlijkheid Wanneer wordt het een stoornis JPG
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten