Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap

Podcast VG

PODCAST VG Nieuws

De podcast VG Nieuws is bedoeld om een nieuwe impuls te geven aan het mooie vak verzekeringsgeneeskunde. We hopen een breed publiek te bereiken en daarmee het belang van en de ontwikkelingen binnen ons vak beter inzichtelijk te maken.

Aflevering 1

Deze eerste podcast is met de voorzitter van de NVVG (Rob Kok) en de voorzitter van de GAV (Monique Tolsma). Het interview geeft een beeld van deze verenigingen en er worden enkele onderwerpen belicht die momenteel spelen.

Aflevering 2

Aflevering twee van VG nieuws. Alles over de opleiding tot verzekeringsarts uitgelegd door de voorzitter van de opleidingscommissie van de NVVG/GAV, Hans Bos. In het interview worden verschillende documenten benoemd; een overzicht vindt u op https://www.nvvg.nl/opleiding/projecten/.

Specifiek het landelijk opleidingsplan (LOP) vindt u hier, het Landelijk Professionaliseringsplan Praktijkopleiders (LPP) vindt u hier.

Heb je zelf specifieke ideeën voor een toekomstige podcast of heb je feedback naar aanleiding van de uitzending? We horen graag van je via podcastvgnieuws@gmail.com.

Veel luister plezier!

Sluiten
X Zoek