Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
education
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Evaluatie Individueel Functioneren (EIF)

Oproep Evaluatie Individueel Functioneren (EIF)

Inschrijven om deel te nemen aan de Evaluatie Individueel Functioneren en groepsfunctioneren (EIF) via: www.kbsg.nl Voor vragen kunt u mailen naar secretariaat@kbsg.nl of bellen naar 073 – 2200431.

logo-kbsg-thumb

Hoe doe ik EIF?

Evaluatie individueel functioneren stap voor stap dichterbij

Vanaf 2020 geldt de nieuwe herregistratie-eis van het College Geneeskundige Specialismen (CGS) dat je eenmaal in de vijf jaar voorafgaande aan de verloopdatum van je registratie hebt deelgenomen aan een geaccrediteerd systeem van evaluatie van je individueel functioneren. Daarnaast vereist de regelgeving ook periodieke evaluatie van het functioneren van de groep waarin de geneeskundig specialist of profielarts werkzaam is.

Voor sociaal geneeskundigen hebben de wetenschappelijke verenigingen KAMG, NVVG en GAV besloten deze herregistratie-eisen zo laagdrempelig, praktisch en effectief mogelijk uit te werken en daarbij aan te sluiten bij de opzet en het functioneren van de bekende ICT-groepen.

In deze korte handleiding lees je meer over ons model voor het periodiek evalueren van jouw functioneren. Wat houdt dat in? Hoe gaat dat in zijn werk? En vooral hoe begin je?

ICT groepen kunnen zich registreren door de volgende gegevens aan te leveren via secretariaat@nvvg.nl:

  • Naam en specialisme ICT groepsvoorzitter
  • Naam en specialisme van de leden van de ICT groep
  • Verklaring van de ICT groepsvoorzitter dat de groep aan de criteria volgens EIF voldoet. Criteria ICT groepen.

Belangrijk om te weten is dat er minimaal 4 personen uit de ICT groep dienen deel te nemen aan EIF om aan de gestelde criteria te voldoen.

Sluiten