Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
science 2
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

VA RIO 2018-01

Beste collega’s,

Mijn goede voornemen voor 2018 is om een VA RIO op te zetten. Voor de mensen die het niet kennen, de arbeidsdeskundigen hebben een AD RIO. RIO staat voor Rijnmond Informatie Overzicht. Het is door de arbeidsdeskundigen opgericht om Rijnmond breed informatie te delen.

Ik wil dit ook mogelijk maken voor de artsen van Rijnmond. Omdat het net start zullen de eerste versies mogelijk nog niet zijn wat ik voor ogen heb, maar ik hoop dat de uitgaven het komende jaar zullen groeien naar een bron van informatie over alles wat artsen in Rijnmond bezig houden.

Zelf probeer ik op de hoogte te blijven met het lezen van de literatuur en ben ik groot voorstander van evidence based werken. Voor de allereerste uitgave hebben dan ook getracht om informatie met jullie te delen die mogelijk relevant is voor het werk. Niet alles zal direct relevant zijn, maar in mijn ogen wel handig om te weten.

Op dit moment is mijn streven om 1 keer per maand een uitgave te maken, maar mogelijk dat dit wat enthousiast blijkt en zal er later in het jaar een andere frequentie komen.

De eerste uitgaven heb ik alleen gemaakt, maar natuurlijk zijn jullie allemaal welkom om zelf informatie aan te dragen.

Ik hoop dat het VA RIO voor iedereen een naslag werk zal worden om informatie op te zoeken.

Sluiten