Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
agenda
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Muntendam Symposium

donderdag 8 juni 2023 00:00
muntendam symposium

Muntendam Symposium: ‘Tijd om te oogsten’

Het Kenniscentrum Verzekeringsgeneeskunde (KCVG) organiseert jaarlijks een Muntendam Symposium. Dit jaar is gekozen voor het thema “Tijd om te oogsten” en staan vier (bijna) afgeronde projecten centraal op het programma. De kennis en producten die ontwikkeld zijn in deze projecten zijn klaar om geoogst te worden en worden gepresenteerd door de onderzoekers. Daarbij komen de resultaten aan bod en gaat bijzondere aandacht uit naar de implicatie voor de praktijk, wat kunnen we ermee? Tevens geven wij een kijkje in de lopende (promotie)onderzoeken, en een aantal kleinschalige projecten, als zaadjes voor een nieuwe oogst.

Graag nodigen wij jullie daarom langs deze weg van harte uit om deel te nemen aan het Muntendam Symposium, welke plaats zal hebben op donderdag 8 juni, 13.00-17.00 in de Rode Hoed Amsterdam, met aansluitend een borrel. Tevens zal er een mogelijkheid zijn om het symposium via een live stream te volgen.

Programma
Onderstaand vindt u de uitnodiging met het volledige programma.

Inschrijving
De inschrijving verloopt uitsluitend via de KCVG website.

U kunt zelf kiezen of u hieraan fysiek in De Rode Hoed in Amsterdam bij aanwezig bent, of liever online deelneemt.

Let op: het aantal fysieke plaatsen is beperkt tot 250 deelnemers. Toewijzing vindt plaats op volgorde van aanmelding. Aanmeldingen die binnenkomen nadat de fysieke plekken zijn volgeboekt, worden automatisch online ingedeeld. Het aantal deelnemers dat online kan deelnemen is onbeperkt.

Kosten
Zowel online als op locatie zijn de kosten voor deelname € 75,00.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging incl. een iDEAL betaalverzoek. Bij UWV deelnemers bindt verrekening plaats via de kostenplaats van UWV.
Bij no show wordt het betaalde bedrag niet aan u terugbetaald.

Online deelnemers

De online deelnemers krijgen één week voorafgaande een link toegestuurd met aanvullende informatie.

Accreditatie

Accreditatie voor verzekeringsartsen, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en sociaal medisch verpleegkundigen is verleend.

Wij hopen u te zien op 8 juni!

__________________________________

Met vriendelijke groet,

De organisatiecommissie

Birgit Donker

Trees Juurlink

Femke Abma

Lyanne Jansen

Sonja Schut

@Tijdens het symposium wordt de livestream opgenomen en foto’s gemaakt, die ingezet kunnen worden voor promotionele doeleinden. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u dit uiteraard aangeven bij de organisatie - wij zullen hier dan rekening mee houden.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten