Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
agenda
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

NVVG Voorjaarsledenvergadering met wetenschappelijk programma

donderdag 7 april 2022 10:00 - donderdag 7 april 2022 16:00

Het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde nodigt u van harte uit voor haar digitale Voorjaarsledenvergadering op donderdag 7 april 2022 vanaf 10.15 uur.

Wij stellen uw aanwezigheid bijzonder op prijs! Nadrukkelijk nodigen wij ook onze jongere collega’s uit om kennis te maken met de vereniging, ook al wordt deze in digitale vorm gehouden.

De vergadering start om 10.15 uur en wordt afgesloten om 12.45 uur. Digitale ontvangst van de NVVG leden, vanaf 10.00 uur.
Enkele onderwerpen die in deze voorjaarsledenvergadering worden besproken:

- Voordracht bestuurslid

- Jaarverslag en financieel overzicht 2021

- Statutenwijziging en aanpassing Huishoudelijk Reglement

- Nieuws uit commissies en werkgroepen

- Voorstel erelidmaatschap

Het wetenschappelijk deel van de bijeenkomst begint om 13.30 uur en zal duren tot circa 16.00 uur. Het wetenschappelijk programma is getiteld ‘Duaal leiderschap; beter samen en samen beter’.

Alexandra van ’t Geloof heeft onderzoek gedaan naar de samenwerking in duaal leiderschap van artsen en managers in ziekenhuizen.

Het onderzoek levert een aantal bivalente factoren op die Alexandra op interactieve wijze met ons zal delen in de inspiratiesessie over duaal leiderschap.

Voor dit wetenschappelijk programma is accreditatie aangevraagd bij ABSG.

Digitale ontvangst van de deelnemers aan het wetenschappelijk programma, vanaf 13.15 uur.

Aanmelden voor de digitale Voorjaarsledenvergadering met wetenschappelijk programma is noodzakelijk. U ontvangt in de week van 7 april de inloggegevens.

U kunt aanmelden tot uiterlijk maandag 4 april a.s. via deze link.

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet.

Tot slot hopen wij dat de NVVG Najaarsledenvergadering op 6 oktober 2022 fysiek kan worden gehouden zodat er weer voldoende mogelijkheden zijn voor persoonlijke ontmoetingen.

smypos
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten