Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
agenda
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Symposium: Verzekeringsgeneeskunde gisteren en vandaag; en morgen?

donderdag 7 oktober 2021 09:00 - donderdag 7 oktober 2021 17:00

Na ruim 40 jaar in de verzekeringsgeneeskunde zijn Wout de Boer en Jim Faas eind 2020 met pensioen gegaan.

Lechnerconsult, NVVG en UWV willen dat ondanks Coronaperikelen niet ongemerkt voorbij laten gaan. We nodigen u dan ook uit om deel te nemen aan het symposium “Verzekeringsgeneeskunde vroeger en nu; en straks?”, op 7 oktober 2021, Mariënhof Amersfoort, van 13.15 tot uiterlijk 18.00 uur.

Bij dit symposium worden twee thema’s met een historische invalshoek uitgediept, hoewel ze nog steeds zeer actueel zijn. Wout de Boer bespreekt, met coreferent Jurjen Breedijk (bedrijfsarts) de vroegere en recente ontwikkelingen in het beoordelen van ziekteverzuim door bedrijfsarts en verzekeringsarts. Jim Faas bespreekt vervolgens met coreferent Alan Ralston (psychiater) het wel en wee van artsen die werken in administratieve organisaties. Tenslotte geven de voorzitters van de betrokken beroepsverenigingen, GAV, NVAB en NVVG hun reacties op de geschetste beelden, gericht op de toekomst.

Wout en Jim

Na afloop kunt u nog kort het glas heffen met Jim en Wout.

Het symposium is door ABSG met 3 punten geaccrediteerd.

Voorafgaand aan het symposium vindt de NVVG najaarsledenvergadering plaats.

Er is een beperkt aantal symposium plaatsen beschikbaar. Deelname aan de Najaarsledenvergadering is onbeperkt. Registratie in volgorde van aanmelding.

symposium
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten