Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
agenda
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

VG Dagen 2019

donderdag 7 november 2019 00:00 - vrijdag 8 november 2019 00:00

In 2019 organiseren de Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde (NVVG) en de Nederlandse Vereniging van Geneeskundig Adviseurs in Particuliere Verzekeringszaken (GAV) wederom een gezamenlijk, tweedaags congres: De Verzekeringsgeneeskundige Dagen (VG DAGEN).

De eerste dag is een internationale dag met als voertaal Engels, de tweede dag is Nederlandstalig. Het congres richt zich op verzekeringsartsen, medisch adviseurs, bedrijfsartsen en andere geïnteresseerden in de verzekeringsgeneeskunde.

Na een jaar van onderbreking vanwege het EUMASS Congres in Maastricht in oktober 2018 zullen de jaarlijkse Verzekeringsgeneeskundige Dagen (VG Dagen) weer plaatsvinden op:

6 – 8 November 2019

Deze VG Dagen zijn tevens een lustrumeditie omdat zij voor de tiende keer door de NVVG (Nederlandse Vereniging Voor Verzekeringsgeneeskunde) en de GAV (Nederlandse Vereniging van Geneeskundig Adviseurs in particuliere Verzekeringszaken) worden georganiseerd.

Evenals in de voorgaande jaren zullen uiteenlopende onderwerpen worden gepresenteerd.

De opzet is een tweedaags congres met een eerste Engelstalige dag op donderdag 7 november en een tweede Nederlandstalige dag op vrijdag 8 november. Hier gaat een voorprogramma aan vooraf op woensdagavond 6 november in het Nederlands.

Het congres zal voorzien in voordrachten van internationaal en nationaal erkende wetenschappers en deskundigen op ons vakgebied. Interessante sprekers zijn door de congrescommissie benaderd en hebben hun medewerking toegezegd.

Aan onderzoekers op het vakgebied zal tevens de gelegenheid worden geboden om via een mondelinge presentatie in een parallelsessie of een posterpresentatie over hun werk te vertellen.

Aan instellingen op het vakgebied wordt de mogelijkheid geboden om gedurende het congres een stand in te richten.

Het congres richt zich op verzekeringsartsen, medisch adviseurs, bedrijfsartsen en andere geïnteresseerden in de verzekeringsgeneeskunde. Accreditatie zal worden aangevraagd.

Het congres vindt plaats in:

Van der Valk Hotel Almere

Veluwezoom 45

1327 AK Almere

tel.: +31 (0)36 8000 800

https://www.hotelalmere.nl/en

Het belooft weer een boeiend en gevarieerd congres te worden.

Voor meer uitvoerige informatie: https://www.vgdagen.nl

Via deze site kunt u zich inschrijven.

Wij hopen u op de VG-dagen te ontmoeten.

De Congrescommissie VG-dagen

VG dagen
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten