Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
agenda
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

VG Dagen 2020

woensdag 4 november 2020 00:00 - vrijdag 6 november 2020 00:00

In 2020 organiseren de Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde (NVVG) en de Nederlandse Vereniging van Geneeskundig Adviseurs in Particuliere Verzekeringszaken (GAV) wederom een gezamenlijk, tweedaags congres: De Verzekeringsgeneeskundige Dagen (VG DAGEN).

Op maandag 12 oktober 2020 om 12.00 uur start de inschrijving voor het VG-congres 1.5.Het congres gaat bij door in een alternatieve vorm onder de naam VG-congres 1.5. Het programma start op donderdagavond 5 november 2020 in de avond met een lezing. Op vrijdag 6 november 2020 hebben we een uitgebreid Nederlandstalig programma. Er zijn slechts twee keuzen mogelijk.

  • Ten eerste deelname aan het congres in het van der Valk Hotel te Almere. Deelnemers dienen zich te onderwerpen aan het Banqueting Protocol Corona. Wij willen niet selecteren en daarom is het devies voor deze mogelijkheid: "wie het eerst komt, die het eerst maalt". Het aantal plaatsen is door de nieuwe maatregelen nu beperkt tot 30 deelnemers. De commissie zal afhankelijk van landelijke maatregelen op- of afschalen.
  • Ten tweede deelname aan de streaming sessies op donderdagavond en vrijdag de gehele dag.

Voor beide keuzen is accreditatie aangevraagd.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten