Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
agenda
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

KNMG Carrièrebeurs 2019

zaterdag 5 oktober 2019 09:30 - zaterdag 5 oktober 2019 17:00

Locatie: 15 minuten van Utrecht CS (NBC Congrescentrum Nieuwegein)

Met meer dan 40 medische vervolgopleidingen valt er voor artsen in spe heel wat te kiezen. Daarom organiseert de KNMG in samenwerking met De Geneeskundestudent op zaterdag 5 oktober 2019 voor de zesde keer de Carrièrebeurs.

Uitdagende workshops, gesprekken met opleiders en aios van medische vervolgopleidingen en antwoord op carrièrevragen; de KNMG helpt geneeskundestudenten en basisartsen bij de zoektocht naar hun droombestemming als arts. Dat doen we met een uitdagend beursprogramma dat bestaat uit interessante workshops, inspirerende sprekers en een volle beursvloer met exposanten – waaronder opleidingsorganisaties en potentiële werkgevers. Ook is er aandacht voor andere belangrijke thema’s, zoals de balans tussen werk en privé.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start maandag 10 juni om 20.00 uur. Onderde eerste 50 inschrijvingen verloot de KNMG 3x een gesprek met een loopbaancoach. Tijdens dat gesprek kunnen studenten sparren over hun carrièremogelijkheden en krijgen ze een beter beeld van de vervolgopleidingen die daarbij passen en welke vervolgstappen ze kunnen nemen.

Early Bird-tickets

Studenten die zich vóór 24 juni inschrijven krijgen Early Bird korting: een kaartje kost dan slechts € 7,50 (i.p.v. € 10).

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten