Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
agenda
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

KNMG Lunchbijeenkomst

dinsdag 11 april 2023 11:45 - dinsdag 11 april 2023 13:15
knmg lunchbijeenkomst

In gesprek met ervaringsdeskundige armoede en uitsluiting

Wat zijn de effecten van onze beleids- en communicatieactiviteiten?

Op 11 april organiseren KAMG en de KNMG een lunchbijeenkomst. De bijeenkomst vindt plaats in Domus Medica, Hippocrateszaal 2B1, KNMG, 2e verdieping.

We onderzoeken samen met een ervaringsdeskundige van armoede en uitsluiting de effecten van onze beleids- en communicatieactiviteiten. Wat zijn onze blinde vlekken en wat kunnen we in het vervolg anders doen?

Deze bijeenkomst met broodjes is speciaal voor beleids- en communicatiecollega’s van de KNMG en federatiepartners die zich bezighouden met preventie. De workshop wordt gegeven door Liesbeth Oerlemans, ervaringsdeskundige armoede en uitsluiting en Karine van ’t Land, voorzitter KAMG.

Overhandiging essay
De roep om een brede blik op gezondheid en welvaart is sterker dan ooit. Een aantal artsen Maatschappij + Gezondheid hebben in 2022 een essay geschreven om alle mensen die de volksgezondheid vanuit hun professionele achtergrond een warm hart toedragen te inspireren. Zij hopen bij te dragen aan de omslag van lobbyen voor deelbelangen, naar een beweging die leidt tot werkelijk integrale zorg voor alle Nederlanders. Voor alle Nederlanders, juist ook voor degenen die leven met armoede en uitsluiting. Karine van ’t Land, zal tijdens deze bijeenkomst ook kort het essay toelichten en overhandigen aan René Héman, voorzitter KNMG.Geef je snel op, want het aantal plaatsen is beperkt!

Met vriendelijke groet,
Astraia Rühl, algemeen directeur KNMG
Karine van ’t Land, voorzitter KAMG

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten