Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
agenda
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

NVVG Najaarsledenvergadering met wetenschappelijk programma

donderdag 12 oktober 2023 00:00
Op donderdag 12 oktober 2023 heet de Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde u vanaf 10.00 uur van harte welkom in het Van der Valk Hotel in Utrecht (Winthontlaan 4-6, 3526 KV Utrecht) op haar najaarsledenvergadering.
Uw aanwezigheid wordt bijzonder op prijs gesteld. Nadrukkelijk nodigen wij ook onze jongere collega’s uit om kennis te maken met de vereniging.

De NVVG-najaarsledenvergadering start om 10.30 uur en wordt afgesloten om 12.00 uur. Aansluitend wordt de Talma Penning uitgereikt.
Enkele onderwerpen die in deze najaarsledenvergadering besproken worden:
- Begroting 2023
- Commissie en werkgroep nieuws
- Lustrumcongres op 4 april 2024
- Afscheid NVVG bestuursleden

Het wetenschappelijk deel van de bijeenkomst begint om 13.30 uur en zal duren tot ongeveer 17.00 uur. In dit wetenschappelijk programma o.a.:·Presentatie door Krista Tromp: Beschikbaarheid en toegankelijkheid van de zorg in tijden van schaarste.·Boekpresentatie door Ruud Meij en Kevin De Decker: ‘Beroepsethiek voor artsen Arbeid en Gezondheid’.Voor dit wetenschappelijk deel is accreditatie aangevraagd bij ABSG.De dag wordt met een borrel afgesloten waarbij ruimschoots gelegenheid is elkaar te ontmoeten.
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten