Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
agenda
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Week van de Werkstress 2018

maandag 12 november 2018 00:00 - donderdag 15 november 2018 00:00

Van 12 tot en met 15 november 2018 vindt de vijfde Week van de Werkstress plaats. Voor het eerst onder de vlag van OVAL. Dit jaar ligt de focus op preventie en het vergroten van werkplezier. We hebben een reeks aan activiteiten gepland en we dagen u uit om (weer) mee te doen en om aan te sluiten bij de Week van de Werkstress. Wat en hoe? Dat leest u in deze Nieuwsflits.

Wat gaan we doen?
Doel is dat in deze week zo veel mogelijk organisaties met hun medewerkers preventie van werkstress op de agenda te zetten door plezier op de werkvloer centraal te stellen.

Campagnebijeenkomst 15 oktober 2018
Op maandag 15 oktober 2018 organiseren we van 14.00 tot 16.00 uur een exclusieve campagnebijeenkomst voor organisaties die deelnemen aan de Week van de Werkstress. Diverse experts geven dan inspiratie en concrete tools om echt aan de slag te gaan met het vergroten van werkplezier in hun organisaties. Meld u aan via info@werkstress2018.nl en reserveer deze datum dus alvast in uw agenda!

Werkplezier Top Tien
Welke tien tips zijn het meest succesvol voor het verhogen van werkplezier? We onderzoeken bij een representatieve groep van werkgevers en werknemers welke tips zij al toepassen. De zoektocht naar extra Werkplezier tips brengen we onder de aandacht tijdens de Werkplezier Tour. Tijdens de Week van de Werkstress gaan we de tips in de praktijk brengen.

Sluit aan bij de Week van de Werkstress 2018
Hoe gaat u preventie van werkstress in uw organisatie op de agenda zetten? Hoe verlegt u de aandacht naar werkplezier? Hoe komt u te weten welke buffers uw individuele medewerkers inzetten om werkstress tegen te gaan?

Sluit aan bij de Week van de Werkstress 2018!
Laat weten wat uw plannen zijn en doe mee. Daarvoor kunt u dit opgaveformulier invullen.

• U ontvangt een digitale toolkit met logo’s, banners en inspirerende voorbeelden.
• Wij houden u in een nieuwsbrief iedere twee weken op de hoogte van de activiteiten en betrekken u bij de uitvoering daarvan.

Als deelnemer bent u meteen ook ambassadeur van de Week van de Werkstress. Verspreid deze Nieuwsflits dus gerust weer binnen uw eigen netwerk aan klanten, leden of relaties. Zo zorgen we samen voor meer werkplezier!

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten