Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
agenda
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Artsen1Daagse | Grenzeloos denken voor dokters

woensdag 12 juni 2024 00:00

Grenzeloos denken voor dokters
Bij de alweer derde editie van de Artsen1Daagse zetten we de vensters open naar de wereld om nieuwe horizons te verkennen. Wat kunnen we leren van dokters buiten onze grenzen? Wat beleven expeditie-artsen op plekken waar je niet zomaar even een röntgenfoto maakt? Bent u ook altijd verplicht te dokteren als u zelf lekker op vakantie bent? En wat moet u doen bij 'is-er-een-dokter-aan-boord-vliegangst'? Worden we van reizen eigenlijk gelukkig?

We nodigen u graag uit voor een gloednieuwe Artsen1Daagse.

Op woensdag 12 juni 2024 in Gooiland Hilversum.

We zien u graag (weer)!

Leer de sprekers kennen
Maar liefst 9 sprekers nemen u mee de wereld rond in 1 dag. We zijn blij dat André Kuipers, Ruben Terlou, Ap Dijksterhuis, Chantal Reusken en Vincent Icke er bij zijn om uw zintuigen te prikkelen.

Samen met Ingrid Mertens zur Borg, Oswald Nunes, Erik Frijters en Menno de Bree zetten zij onder leiding van dagvoorzitter Joep van Deudekom de vensters open naar de wereld om uw nieuwsgierigheid te prikkelen.

Geniet van een bijzonder sfeervol decor en vele extra's
Voor de 3e Artsen1Daagse opent Gooiland in het bruisend hart van Hilversum de deuren van het moderne iconische rijksmonument uit 1936. Gooiland heeft goede parkeergelegenheid en is uitstekend bereikbaar met het OV. En omdat denkwerk al uitdagend genoeg is, mag u op de Artsen1Daagse ook rekenen op bijzondere intermezzo’s en gezellige sfeermakers.

En er is meer …
De Artsen1daagse is als medisch congres natuurlijk serieus en wetenschappelijk onderbouwd. Maar ook een belevenis, vol plezier en verrassing waar we passie en professie met elkaar verbinden. Voor de Artsen1Daagse zijn 6 KNMG ABAN-punten aangevraagd.

Wat vinden verzekeringsartsen van de Artsen1daagse?
In 2022 en 2023 bezochten veel verzekeringsartsen en AIOS de Artsen1daagse. Lees hier hoe collega’s de eerdere editie van de Artsen1daagse omschrijven.

Inschrijfprijs €595| A(N)IOS €295 (Gebruik actiecode AIOS)

Folder-Image-A1D2024_2088x1476
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten