Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
agenda
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Nascholingsreis Valencia

maandag 16 mei 2022 09:00 - zondag 22 mei 2022 17:00

Aankondiging Nascholingsreis Voorjaar 2022 Valencia (Spanje), 16-05-2022 t/m 22-05-2022

St. Buitenlandse Nascholingen NVAB Kring Noord

Nadat wij noodgedwongen door de Coronaproblematiek onze reizen voor 2020 en 2021 hebben moeten annuleren, zijn we zeer verheugd voor 2022 weer aan de slag te kunnen gaan! In 2022 plannen wij twee meerdaagse nascholingen; in mei naar Valencia (Spanje) en in september naar Burg Feistritz (Oostenrijk).

Vanaf 16 mei organiseren wij in samenwerking met TUI een nascholingsreis naar Valencia, The City of Arts and Science. Naast prachtige oude panden is hier ook zeer vooruitstrevende architectuur te vinden, prachtige musea en prachtige stranden. Het klimaat is in mei aangenaam, gemiddeld 23 – 25 graden ˚C en de zee is dichtbij.

Het thema van deze nascholing is (bedrijfs-)ongevallen: aansprakelijkheid, beoordeling, reintegratie en verzekeringsgeneeskundige duiding.

Wij worden vaak geconfronteerd met (bedrijfs) ongevallen en de gevolgen daarvan voor inzetbaarheid. In deze nascholing komen een aantal deskundigen op dit gebied aan het woord, en nemen ons mee in hun vakgebied. Zoals gebruikelijk zal ook de vertaling naar FML en IZP worden meegenomen.

Onze sprekers: dr. Minne Heeg, orthopeed en eigenaar Heeg Expertises; prof. Dr. J. van der Naalt, hoogleraar neuro-traumatologie UMCG; mr. Jan. J. van der Molen, letselschadeadvocaat bij Bout Advocaten, oud docent van het Grotius College; Max Bentum, register AD bij Heling en Partners; Monique Tolsma, verzekeringsarts en voorzitter van de GAV.

Zoals te doen gebruikelijk combineren wij het nuttige met het aangename, maar de kwaliteit van de nascholing komt vanzelfsprekend op de eerste plaats. Wij streven ernaar voor een substantieel aantal punten te accrediteren ( 18 – 20 punten).

Wij kunnen deze reis aanbieden (incl. vliegreis, verblijf, maaltijden, excursies) voor € 2375,-- voor deelnemers en voor € 1550,-- voor partners. Aanmelden kan op secretariaat@quintusfive.com

t.a.v. Majella Verschuur,ovv Valencia. Wij verblijven in hotel Primus (www.hotelprimusvalencia.com). T.z.t ontvangt u een verzoek tot aanbetaling.

De reis valt uiteraard onder de op dat moment geldende voorwaarden m.b.t. Corona, zowel in Nederland als in Spanje. Voorwaarde voor deelname is een geldige coronavaccinatie.

Geert Koster, bedrijfsarts; André Smith, bedrijfsarts; Jan Schipper, verzekeringsarts

Gelet op de onzekere situatie rondom de COVID-19 pandemie is het absoluut noodzakelijk over een goede reis-en annuleringsverzekering te beschikken.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten