Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
agenda
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

NVAB Kring Noord Nascholingsreis 2019 (Madeira)

dinsdag 28 mei 2019 00:00 - dinsdag 4 juni 2019 00:00
madeira_-_hoofdfoto_1-800x450

Van 28-05-2019 t/m 04-06-2019 organiseert de NVAB Kring Noord voor bedrijfs- en verzekeringsartsen een nascholing naar op Madeira met als titel:

“Capita Selecta uit de Interne Geneeskunde, van kliniek naar spreekkamer.”

Ziektebeelden binnen de interne geneeskunde vormen een steeds belangrijker deel van ons dagelijks spreekuur. Meer en meer krijgen wij te maken met chronische zieken, waarbij longproblemen, endocrinologische problemen, nierproblemen en maagdarmproblemen steeds vaker op de voorgrond treden. U wordt meegenomen in de laatste ontwikkelingen op deze gebieden. Zoals bekend van onze nascholing in Feistritz, Wenen, worden de inleidingen gegeven door experts op hun vakgebied met een brug naar onze dagelijkse praktijk. Daarnaast proberen wij ook een bezoek aan het lokale ziekenhuis te organiseren.

Naast het studieprogramma is er natuurlijk ook een mooi programma van excursies, waar wij kunnen kennismaken met de verschillende gezichten van Madeira en waarbij zoveel mogelijk de verbinding met ons vak wordt gezocht: een levada wandeling, een jeepsafari dwars over het eiland met een heel bijzondere lunch, een uitgebreid bezoek aan het grootste Madeirahuis, een zeetocht op zoek naar dolfijnen en walvissen (Madeira is de kraamkamer voor veel zeezoogdieren), kennismaken met de verschillende smaken van Madeira, en vanzelfsprekend volledige verzorging in een top hotel, het Hotel Alto Lido in Funchal. Het oude Funchal ligt dichtbij, en nodigt uit tot bezoek. Voor partners zijn er vele mogelijkheden.

In mei is Madeira op haar mooist, en verdient dan echt de koosnaam Bloemeneiland. De temperatuur is 20 – 25 graden. Er zijn 40 microklimaten die voor een uitbundige planten en bloemengroei zorgen.

We moeten het aantal deelnemers aan de reis beperken tot maximaal 50, de inschrijving sluit 15-12-2018. Vol is echt vol!

De professionele groupdesk van TUI is onze reisagent en heeft ervoor gezorgd dat wij over Comfort stoelen in het vliegtuig kunnen beschikken, en dat wij als groep exclusief vervoer over het eiland en tijdens de excursies hebben.

Investering: deelnemers € 2445,-- ; niet deelnemende partners € 1545,--.
Voor artsen is een dergelijke reis veelal fiscaal aftrekbaar.

Verzorging: luxe zeezicht kamers, ontbijt, lunch, diner, incl. wijnen e.d. (2 diners zelf te verzorgen); vliegreis incl. 25 kg ruimbagage pp op comfortstoelen; groepsvervoer over het eiland; nascholing door experts; tijdens nascholing koffie, thee, fris, friandises; alle genoemde excursies.
Aanmelden kan via secretariaat@quintusfive.com ovv Madeira 2019. Deelname geschiedt op volgorde van binnenkomst. Aanbetaling verplicht tot deelname, en de factuur volgt kort na aanmelding. Accreditatie wordt aangevraagd voor het maximaal aantal punten.

Omdat het een georganiseerde reis betreft, kunnen wij geen afwijkende reistijden verzorgen.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten