Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
agenda
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

NVVG Voorjaarsledenvergadering

donderdag 5 april 2018 00:00

NVVG Voorjaarsledenvergadering - Donderdag 5 april 2018 - Met uitreiking Talmaprijs en in het wetenschappelijk programma een lezing van Mr. Dr. Sjaak Nouwt.

Op donderdag 5 april 2018 heet de Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde u vanaf 13.30 uur van harte welkom in het Van der Valk Hotel in Veenendaal (Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal) op haar voorjaarsledenvergadering. Wij stellen uw aanwezigheid bijzonder op prijs! Nadrukkelijk nodigen wij ook onze jongere collega’s uit om kennis te maken met de vereniging.

De vergadering start om 14.00 uur en wordt afgesloten om 15.30 uur. Enkele onderwerpen die in deze voorjaarsledenvergadering besproken worden:

  • Financieel overzicht 2017 en jaarverslag
  • Voorstel voorfinanciering project Evaluatie Individueel Functioneren
  • Statutenwijziging en wijzing Huishoudelijk Reglement
  • Stand van zaken commissies en projecten

Het wetenschappelijk deel van de bijeenkomst begint om 16.00 uur en zal duren tot circa 18.00 uur. Allereerst zal de Talmaprijs worden uitgereikt en vervolgens zal Mr. Dr. Sjaak Nouwt, Beleidsadviseur gezondheidsrecht tijdens het wetenschappelijk programma een lezing geven, getiteld: Wat u nog niet wist over de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Voor dit wetenschappelijk deel zijn 2 accreditatiepunten toegekend door het ABSG.

Netwerk: borrel
Aansluitend aan het wetenschappelijk deel van deze dag, wordt u door de NVVG een borrel aangeboden en bent u in de gelegenheid na te praten, kennis te maken en te netwerken.

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@nvvg.nl o.v.v. naam, BIG-nummer, af-/aanwezigheid ledenvergadering en af-/aanwezigheid wetenschappelijk programma.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten