Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
nieuws_krant
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Communicatie gericht op mensen met hersenletsel (en naasten)

donderdag 14 april 2022

Hersenletsel en re-integreren naar werk kan een behoorlijke uitdaging zijn die goede begeleiding vraagt. Vroegtijdige informatievoorziening aan mensen met hersenletsel kan helpen. Er is veel informatie over hersenletsel en ook over re-integratie (o.a. Wet verbetering poortwachter), maar weinig over de combinatie daarvan. De brochure Hersenletsel en re-integratie naar werk geeft mensen met hersenletsel en naasten waardevolle tips en informatie.

De brochure is als PDF gratis beschikbaar op werkenmethersenletsel.nl en te bestellen in de webshop van Patiëntenvereniging hersenletsel.nl. Professionals kunnen tegen kostprijs grotere aantallen bestellen. Tijdens de introductieperiode kunnen partners van de Hersenletsel Alliantie een beperkt aantal brochures kosteloos bestellen.

De brochure is met ondersteuning van het Ministerie van VWS ontwikkeld door de Hersenstichting, Patiëntenvereniging hersenletsel.nl, de Breinlijn, wegwijzer-hersenletsel.nl, Casemanagement Hersenletsel en de Hersenletsel Alliantie.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten