Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
nieuws_krant
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Eerste editie Arboportaal Magazine in teken van nieuwe Arbowet

maandag 3 juli 2017

Hoe motiveer je mkb’ers om arbozorg en preventie hoger op de agenda te zetten? En de second opinion: is dat een mooie stap in het belang van werknemers, werkgevers en bedrijfsartsen of een wassen neus?

Dit en meer is te lezen in het nieuwe digitale Arboportaal Magazine van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De vernieuwde Arbowet is zaterdag 1 juli van kracht gegaan. Het digitaal magazine staat daarom geheel in het teken van de nieuwe wetsbepalingen.

Mocht u het magazine verder willen delen dan juichen wij dat toe. Dat geldt ook voor het organiseren van eigen initiatieven om de nieuwe Arbowet onder de aandacht te brengen bij uw achterban of binnen de eigen organisatie. Ter inspiratie kunt u ook gebruik maken van de materialen in de digitale toolkit Nieuwe Arbowet.

Over het Arboportaal
Het Arboportaal is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De website is opgezet als startpunt voor werkgevers, professionals en werknemers die informatie zoeken over goede arbeidsomstandigheden. De website bevat richtlijnen, tips en best practices op het gebied van gezond en veilig werken. Kijk op www.arboportaal.nl.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten