Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
nieuws_krant
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Enquête Gezond & Veilig Werken in de Sociale Geneeskunde

maandag 25 oktober 2021

Het LOSGIO wil graag uitzoeken hoe het staat met het werkklimaat, burn-out en bevlogenheid bij sociaalgeneeskundigen in opleiding. Doe mee door de Enquête Gezond & Veilig werken in te vullen via deze link.

Sinds 2015 heeft De Jonge Specialist (DJS) al drie keer een grootschalige enquête onder jonge artsen uitgezet over Gezond en Veilig werken, waarin onder meer burn-out en bevlogenheid onder a(n)ios werd gemeten. Hieruit bleek dat een kwart van de aios in de kliniek weleens overweegt te stoppen met de opleiding, met name vanwege de hoge werkdruk en structureel overwerken zonder compensatie.

Hoe staat het met de werkdruk, het opleidingsklimaat en de mentale gezondheid van aios in de sociale geneeskunde? Het LOSGIO heeft de enquête van DJS zo aangepast, dat dit kan worden onderzocht.

Invullen kost ongeveer 15 minuten. Door jouw deelname steun je niet alleen een belangrijk onderzoek, maar kun je ook nog eens kans maken op een Bol.com cadeaukaart ter waarde van 50 euro.

Deelname is volledig anoniem. Heb je vragen over de enquête, het onderzoek of de verwerking? Neem dan contact op met Heleen ten Bruggencate via communicatie@losgio.nl

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten