Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
nieuws_krant
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Help mee om de samenwerking tussen bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen te verbeteren!

dinsdag 15 november 2022

Neemt u deel (of heeft u ooit deelgenomen) aan casuïstiekbespreking tijdens uw intervisiesessies, intercollegiale toetsing of onderlinge toetsing? Dan nodigen wij u in het kader van Project 1C-Onderwijsontwikkeling van het ZonMw programma ‘Verbetering kwaliteit Poortwachtersproces’ van harte uit mee te doen met ons onderzoek!

Hiervoor zoeken wij bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen – zowel praktiserend als in opleiding tot – die deelnemen of hebben deelgenomen aan intervisiesessies/intercollegiale toetsing/onderlinge toetsing waarbij gebruik wordt gemaakt van casuïstiekbespreking. Bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen uit zowel de private en publieke sector kunnen deelnemen. In totaal zoeken wij ongeveer 50 deelnemers per beroepsgroep.

Het betreft een vragenlijstonderzoek, waarvan het invullen ongeveer 20-25 minuten duurt. Uiteraard is uw deelname volledig anoniem. Voor meer informatie over het programma Verbetering kwaliteit poortwachtersproces en het huidige onderzoek verwijzen wij u graag naar de informatiebrief (zie bijlage).

U kunt deelnemen door op de volgende link te klikken:https://limesurvey.amc.nl/cru/index.php/533476?lang=nl

Mocht u voor, tijdens of na uw deelname vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Elmi Zwaan (e.zwaan1@amsterdamumc.nl).

Alvast hartelijk bedankt voor uw hulp!

Elmi Zwaan (uitvoerend onderzoeker)

Prof. Dr. Sylvia van der Burg – Vermeulen

Dr. Shirley Oomens

Dr. Nina Zipfel

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten