Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
nieuws_krant
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

NVAB Kring Noord Nascholingsreis 2020 is geannuleerd

vrijdag 24 april 2020

Beste collega’s,

In het licht van de huidige maatregelen waarbij grote bijeenkomsten in heel Europa tot in ieder geval september op slot zitten (en in een aantal gevallen tot oktober 2020), het feit dat het op dit moment onmogelijk is om sprekers vast te leggen omdat iedereen zijn vakantie uitstelt, het de vraag is of in september weer volop gevlogen kan worden, en het feit dat we vinden dat we iedereen tijdig moeten inlichten hebben wij in een spoedoverleg helaas moeten besluiten om de nascholing in Feistritz van 16 september dit jaar te cancelen.

Zowel voor ons, als voor Jan en Barbara Krijgh en hun personeel als voor u als deelnemer is dit een zure keuze, die ons ook zwaar valt, maar onvermijdelijk in de gegeven omstandigheden. We hopen op begrip.

Wij zullen de reeds betaalde gelden restitueren, en daar waar wij kosten moeten maken voor de annulering, zullen deze kosten ten laste van de commissie buitenlandse nascholingen vallen. Wij hopen in 2021 weer een prachtige nascholing te kunnen organiseren, maar tot zover eerst: blijf gezond!

Namens NVAB Kring Noord,
André Smith en Geert Koster, bedrijfsartsen
Jan Schipper, verzekeringsarts

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten