Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
nieuws_krant
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Presenteer jouw initiatief en win de Doelmatigheidsprijs 2018!

maandag 27 november 2017

Doelmatigheid van zorg is een relevant maatschappelijk thema dat steeds verder zijn weg vindt in de zorg en de geneeskundige vervolgopleidingen. Aios zijn essentieel bij de ontwikkeling van doelmatige zorg. Zij kunnen zich met frisse blik verwonderen over dingen die 'nou eenmaal zo gaan' en daar met initiatieven en projecten verandering in brengen. Kleine veranderingen kunnen al groot effect hebben.

Aios die zich daar actief voor inzetten, willen wij met het Bewustzijnsproject graag een landelijk podium bieden op het Symposium Doelmatigheid van Zorg op woensdag 18 april 2018. Hier wordt de Doelmatigheidsprijs 2018 uitgereikt. Aios kunnen een project indienen dat bijdraagt aan doelmatig leren denken en handelen. Zo willen we aios stimuleren om met een kritische blik te kijken naar de praktijk van alledag en te zien waar verbeteringen mogelijk zijn om zo de zorg te optimaliseren.

Initiatieven kunnen tot 31 januari worden ingediend. Daarnaast stelt ZonMW dit jaar twee beurzen van 2.500 euro ter beschikking.

Download de flyer.

Bekijk de criteria waaraan het initiatief moet voldoen.

Bekijk de genomineerden van vorig jaar.

Aangeboden initiatieven worden gepubliceerd op de website en in een projectenboek dat tijdens het symposium ‘Doelmatigheid van Zorg 2018’ aan alle aanwezigen wordt uitgedeeld. Ben je genomineerd met jouw initiatief, dan kan je dit tijdens het symposium presenteren en zo kans maken op de prijs. Wie weet word jij de winnaar van de Doelmatigheidsprijs 2018!

Klik hier voor meer informatie over het symposium op woensdag 18 april 2018.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten