Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
nieuws_krant
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Uitstel EUMASS Congres Basel

donderdag 30 april 2020
EUMASS postponed

Gezien de verwachting dat buitenlandse reizen en grote bijeenkomsten voor langere tijd verboden zullen blijven, heeft het Zwitserse organisatiecomité een risicoanalyse gemaakt. Vervolgens is, na overleg met het EUMASS bestuur en het wetenschappelijk comité, besloten om het aanstaande EUMASS-congres met een jaar uit te stellen. Het 23e EUMASS-congres zal plaatsvinden van 16-18 september 2021 in Bazel, Zwitserland.

Het organisatiecomité en het wetenschappelijk comité zullen contact opnemen met de sprekers, workshop deelnemers en poster presentatoren over het verdere verloop van het uitstel.

Het inschrijfgeld blijft in 2021 hetzelfde. Inschrijvingen voor het congres in 2020 worden dan ook, zonder berichtgeving, automatisch doorgeboekt naar het congres in 2021. Als reeds ingeschreven deelnemers besluiten om te annuleren, zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing:

  • Annulering ontvangen vóór 30 mei 2020: volledige terugbetaling van het betaalde inschrijfgeld/geen registratiekosten.
  • Annulering ontvangen na 30 mei 2020: wordt afgehandeld volgens de huidige annuleringsvoorwaarden.

Voor meer informatie kunt u de Congres website via: www.eumass.eu raadplegen.

Het spijt de organisatie dat de huidige, onzekere en moeilijke situatie tot dit uitstel leidt, maar wij hopen u, in goede gezondheid, in september 2021 in Bazel te verwelkomen.

Annette de Wind

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten