Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
nieuws_krant
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Call for abstracts VG Dagen 2019

woensdag 20 maart 2019

In 2019 organiseren de Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde (NVVG) en de Nederlandse Vereniging van Geneeskundig Adviseurs in Particuliere Verzekeringszaken (GAV) wederom een gezamenlijk, tweedaags congres: De Verzekeringsgeneeskundige Dagen (VG DAGEN).

De eerste dag is een internationale dag met als voertaal Engels, de tweede dag is Nederlandstalig. Het congres richt zich op verzekeringsartsen, medisch adviseurs, bedrijfsartsen en andere geïnteresseerden in de verzekeringsgeneeskunde.

De VG DAGEN wil graag gelegenheid bieden aan collega’s, onderzoekers e.a. om voor het vakgebied relevante onderzoeksvoornemens of resultaten onder de aandacht te brengen.

De organisatiecommissie nodigt u uit een abstract in te dienen voor een voordracht of posterpresentatie voor de aanstaande VG DAGEN, die zullen worden gehouden op donderdag 7 en vrijdag 8 november 2019. Zij vraagt u ook een korte samenvatting te leveren van de abstract die bestemd is voor publicatie op de congreswebsite.

Abstracts voor een voordracht of poster presentatie dienen betrekking te hebben op verzekeringsgeneeskunde in bredere zin. Ook klinische onderwerpen met een verzekeringsgeneeskundig raakvlak zijn welkom.

Abstracts mogen bij voorkeur niet langer zijn dan 400 woorden en zullen worden beoordeeld. Het korte overzicht mag bestaan uit maximaal 100 woorden. Inzendingen worden geaccepteerd tot 1 juli 2019. Auteurs ontvangen voor 1 augustus 2019 bericht over hun inzending.

Voordrachten (inclusief discussie) zullen worden ingepland voor een lengte van 30 minuten.

Geselecteerde voordrachten en posters ontvangen gratis congres deelname.

Abstracts voor de VG DAGEN 2019 kunnen alleen online worden ingediend via www.vgdagen.nl.

Als u nog vragen heeft, email dan: info@vgdagen.nl

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten