Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
nieuws_krant
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Erelidmaatschap NVVG voor Jim Faas

dinsdag 2 mei 2017

Tijdens de Najaarsledenvergadering op 6 april jl. heeft het NVVG bestuur Jim Faas voorgedragen als erelid.

De functies die Jim Faas bekleedt, laten zien hoe groot hij is voor de vereniging en voor de verzekeringsgeneeskunde. Jim levert graag een inhoudelijke bijdrage aan de ontwikkelingen binnen de verzekeringsgeneeskunde.

Als arts en jurist gaat zijn belangstelling uit naar onderwerpen waar het medische en juridische elkaar raken en hij ziet het als een opdracht bruggen te slaan tussen verschillende disciplines.

Jim heeft de verzekeringsgeneeskunde ‘smoel’ gegeven mede door zijn humorvolle en rake quotes, columns en interviews waaruit zijn grote visie blijkt. De ledenvergadering stemde unaniem voor het erelidmaatschap van Jim Faas. Jim aanvaarde het erelidmaatschap van de NVVG waarna Rob de laudatio uitsprak en Jim bloemen ontving om zijn erelidmaatschap te onderschrijven.

Jim dankte alle aanwezigen voor de toekenning van het erelidmaatschap. Vanaf 1981 zit hij in het vak verzekeringsgeneeskunde en probeert een bewijs te zijn van het feit dat je erg lang plezier kunt hebben in je vak en verschillende dingen binnen je vak kunt doen.

Jim_Faas
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten