Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
nieuws_krant
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Gezocht voor een nieuw op te richten NVVG commissie Public Relations/Public Affairs

maandag 18 juli 2016

Al enige tijd is de NVVG voornemens een commissie op te richten die zich bezig zal gaan houden met het naar buiten toe een gezicht te geven aan onze vereniging dan wel aan ons vak en op deze manier bij te dragen aan het in de toekomst zeker stellen van voldoende verzekeringsartsen ter uitoefening van ons vak.

Er zijn een aantal verzekeringsartsen die zich al positief hebben uitgesproken om in een dergelijke commissie zitting te nemen. Voor het evenwicht en om ook hier naar de toekomst toe voldoende mankracht te hebben, zoeken we ook nog wat jongere collega’s.

Dus heb je ervaring met en/of interesse in PR, marketing en social media, ben je communicatief ingesteld en heb je hart voor ons mooie vak. We kunnen je hard genoeg gebruiken.

Tijdsinvestering: oprichtingsvergadering met brainstorm, daarna in ieder geval een aantal malen per jaar vergadering en elk jaar een aantal activiteiten overdag waar we ons gezicht kunnen laten zien en waar we ons vak kunnen promoten. Of in ieder geval uitleg kunnen geven wat we als verzekeringsarts doen. Ik zie je graag tegemoet!!!

Linda ten Hove

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten