Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
nieuws_krant
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Medische scholing in één oogopslag

maandag 21 februari 2022

Zoals eerder al gecommuniceerd zijn de NVVG en Medischescholing.nl een samenwerking aangegaan. Hopelijk hebben velen inmiddels een (gratis) account aangemaakt. Op de website van Medischescholing.nl vindt je alle beschikbare geaccrediteerde scholing waarbinnen gezocht kan worden naar specifieke nascholing die past bij de leerbehoefte.

De website heeft een overzichtelijke lay-out met een gebruiksvriendelijke interface. Na in te loggen op de website is direct alle nascholing voor verzekeringsartsen zichtbaar waarna er middels filters of zoektermen gezocht kan worden door alle beschikbare scholingen. Nascholingen die mogelijk interessant lijken kunnen binnen het account worden opgeslagen zodat deze makkelijk terug kunnen worden gevonden. Daarnaast kunnen specifieke aanbieders van nascholing worden opgeslagen zodat hier ook een duidelijk overzicht van beschikbaar is. Op deze manier is alles overzichtelijk beschikbaar op één locatie.

Eén van de ontwikkelingen waar Medischescholing.nl momenteel aan werkt is de mogelijkheid tot het transparant reviewen van nascholing. Door deze informatie direct zichtbaar te maken bij de nascholingen kunnen jullie een weloverwogen keuze maken bij het zoeken naar passend kwalitatief goed onderwijs.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten