Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
nieuws_krant
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Meld u aan voor het NVVG lustrumcongres!

maandag 21 januari 2019

"De maatschappelijke meerwaarde van de verzekeringsarts". Op 13 maart 1969 werd de Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde opgericht. Het 50 jarig bestaan van de NVVG willen wij graag met u vieren.

Het belooft een interessant congres te worden met sprekers die onze werkzaamheden beïnvloeden of daarover een prikkelende mening hebben. Passend bij de titel van dit lustrumcongres zal er naast een terugblik op de voorbije decennia ook ruim vooruitgekeken worden. Wat hebben we gedaan en bereikt, wat gaan we doen en hoe gaan we dat doen, die vragen zullen centraal staan.

Zowel in publieke als in private regelingen moet de schade, de beperkingen, vastgesteld worden. Dat is het begin van alles in ons vak en daarin zijn we goed maar zou onze meerwaarde niet meer moeten liggen in het traject daarna?

Met die hopelijk prikkelende vraag nodigt het NVVG bestuur u van harte uit voor haar lustrumcongres. Niet zonder reden wordt dit lustrumcongres in een theater georganiseerd want er is zeker ook ruimte voor entertainment.

Datum: 14 maart 2019
Locatie: Theater 't Spant in Bussum

Programma
10.30 - 12.30 uur NVVG ledenvergadering (alleen bestemd voor leden NVVG)
12.30 - 13.15 uur Ontvangst met lunch
13.15 - 17.15 uur Lustrumcongres
17.15 - 21.00 uur Walking diner met muzikale omlijsting

NB: indien u het formulier vanuit een beveiligde werkomgeving probeert te openen, dan kan het zijn dat u een foutmelding krijgt. Probeert u het in dat geval buiten de omgeving of stuur een mail naar secretariaat@nvvg.nl.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten