Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
nieuws_krant
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Nieuwe mediprudentiehandreiking beschikbaar

maandag 3 juni 2019

Blijven leren van elkaar, het wordt steeds belangrijker. Een van de mooie instrumenten hiervoor zijn de vele mediprudentiecasussen die de afgelopen jaren door ons allen geschreven zijn. Deze zijn te raadplegen in de database op de NVVG-website (zichtbaar na inloggen).
De commissie MENU, de commissie die de mediprudentie beoordeelt, is druk bezig met de ontwikkeling rondom deze good practises. Zij zijn niet alleen bezig met het beoordelen van de ingebrachte casussen, maar ook aan het nadenken over hoe zoveel mogelijk artsen van elkaar kunnen leren. Een van de eerste producten is recent opgeleverd: de nieuwe handreiking mediprudentie. Bij deze dan ook direct de uitnodiging om deze te gaan gebruiken. De commissie MENU ziet jullie casussen en eventuele feedback op de handreiking graag tegemoet!

Wist je overigens dat er ook accreditatiepunten te verdienen zijn door een mediprudentiecasus te schrijven? Kijk voor meer informatie op de NVVG website. Een casus indienen kan via secretariaat@nvvg.nl.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten