Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
nieuws_krant
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

NVVG Webinar BAR 2.0 via Teams

maandag 19 december 2022
Op donderdag 19 januari 2023 organiseert de NVVG een Webinar over de beschrijving arbeidsbelastbaarheid en re-integratiemogelijkheden (BAR).

De BAR is een instrument dat momenteel door een team van onderzoekers wordt doorontwikkeld, in samenspraak met alle betrokken beroepsgroepen. Het is bedoeld om de samenwerking tussen bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en verzekeringsartsen te verbeteren, om zo de re-integratie van zieke werknemers te bevorderen. Kortom, een instrument waar we allemaal mee te maken krijgen.

Tijdens deze digitale bijeenkomst zal Clare Luymes, projectleider BAR, de status presenteren qua doorontwikkeling en het recent gelanceerde BAR-instrument 2.0 laten zien. Vervolgens gaan alle deelnemers zowel met de onderzoeker, als met elkaar in gesprek over de vraag wat er in de praktijk nodig is om de BAR goed te laten werken.

Programma:
19.30 – 19.35 uur Welkom door NVVG voorzitter, Rob Kok
19.35 – 20.15 uur Presentatie over BAR 2.0 door Clare Luymes met ruimte voor vragen/discussie
20.15 – 20.40 uur Break-outrooms met vraagstelling
20.40 – 21.00 uur Plenaire terugkoppeling/reflectie

U bent van harte welkom op de NVVG Webinar BAR 2.0.


Mocht u, na aanmelding voor deze webinar, onverwacht toch niet aanwezig kunnen zijn, laat u dat dan graag weten aan het NVVG secretariaat, secretariaat@nvvg.nl
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten