Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
nieuws_krant
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Partnerschap NVVG met Medische Scholing

woensdag 8 december 2021

Beste collega,

GOED nieuws!

In de najaarsledenvergadering hebben we het reeds aangekondigd en inmiddels is het een feit. NVVG en Medischescholing.nl zijn een samenwerking aangegaan.
Dat betekent dat vanaf heden al het geaccrediteerde bij- en nascholingsaanbod voor verzekeringsartsen te vinden is onder medischescholing.nl. Voor verzekeringsartsen wordt dit dé plek waar zij geschikte scholing kunnen vinden die past bij hun behoefte.
Meer weten over dit nieuwe platform en een gratis account aanmaken? Ga dan gelijk naar het verzekeringsgeneeskunde scholingsplatform (KLIK) en/of kijk de promo video voor meer informatie: KLIK.

Medischescholing zorgt ervoor dat het scholingsaanbod actueel is. De informatie hiervoor halen zij van de websites van scholingsaanbieders en uit het overzicht van geaccrediteerde bij- en nascholingen uit PE-online.
Via MedischeScholing.nl boek en stream je geaccrediteerd onderwijs binnen het volledige (inter)nationale aanbod.

De NVVG beoogt met dit systeem om het voor u laagdrempeliger mogelijk te maken om na- en bijscholing te vinden dat aansluit op de individuele leerbehoefte.

MedischeScholing.nl is opgericht door een ANIOS verzekeringsgeneeskunde (Richard Supheert) en een huisarts (Kasper Maltha).

Met vriendelijke groet,

NVVG bestuur

foto
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten