Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
nieuws_krant
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Verplaatst: Symposium Verzekeringsgeneeskunde gisteren en vandaag; en morgen?

donderdag 4 februari 2021

Op 18 maart 2021 is het symposium Verzekeringsgeneeskunde gisteren en vandaag; en morgen? gepland, aansluitend aan de voorjaarsledenvergadering van de NVVG. In dit symposium, georganiseerd door Lechnerconsult en de NVVG, wordt de vraag naar de identiteit van ons vak en naar onze toekomst gesteld en vanuit diverse kanten belicht. Dit symposium markeert ook de overgang van Wout de Boer en Jim Faas uit de uitvoering naar iets anders: Wout gaat verder met de geschiedenis van ons vak en bouwt het archief verzekeringsgeneeskunde op bij het Trefpunt Medische geschiedenis Nederland (www.tmgn.nl). Jim maakt zijn nevenactiviteiten - adviseren, publiceren en doceren - tot hoofdzaak.


Gezien de huidige beperkingen in de COVID-19 pandemie is besloten het Symposium Verzekeringsgeneeskunde gisteren en vandaag; en morgen? te verplaatsen naar 7 oktober 2021. Voorafgaand aan het symposium zal de NVVG najaarsledenvergadering plaatsvinden.

De geplande NVVG voorjaarsledenvergadering op donderdag 18 maart 2021 blijft op deze datum gehandhaafd en zal digitaal plaatsvinden. De voorjaarsledenvergadering wordt gevolgd door een programma over Leefstijlgeneeskunde.
De uitnodiging en het uitgewerkte programma voor 18 maart 2021 volgt zo spoedig mogelijk.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten