Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
nieuws_krant
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Voortgang nieuwe NVVG-website - februari

maandag 13 februari 2017

Beste leden,

Bedankt voor het massaal invullen van de 'ledenraadpleging website'. Bijna 80 van u hebben (volgens de karakteristieken) een representatief beeld gegeven van wat de leden verwachten van onze website. Informatie omtrent richtlijnen en nieuwe wetenswaardigheden binnen ons werkveld worden opvallend vaak genoemd. Met daarnaast een goed bruikbare mediprudentie database. Deze feedback neemt het bestuur dan ook mee in de structuur voor de nieuwe website.

In het kader van de vormgeving wordt vooral een professionele, strakke maar ook simpele en overzichtelijke presentatie verwacht. De termen fris, positief en vlot springen daarbij in het oog. Deze wensen zijn dan ook doorgegeven aan de vormgevers die onze vernieuwde website gaan maken.

Als aandachtspunten hebben jullie tot slot mee gegeven een goede vindbaarheid, het laatste nieuws, agenda en meenemen met lopende projecten. Ook deze wensen zullen we proberen te implementeren.

De eerste gesprekken om de basis van de vernieuwde website te creëren zijn reeds gepasseerd. We gaan, als verantwoordelijke uit het bestuur, nu druk aan de slag met de inhoud. Een hele klus. Echter we hopen u op de komende algemene ledenvergadering in april ook visueel mee te kunnen nemen in de ontwikkelingen. Wie weet, tot dan.

Met bestuurlijke groet,
Kevin De Decker
Arts in opleiding tot verzekeringsarts
Vicevoorzitter NVVG

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten