Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde Menu
nieuws_krant
Vereniging Opleiding Kwaliteit Wetenschap Mediprudentie

Training en Praktijktest Richtlijn Lage Rugpijn en LRS – Doet u mee?

maandag 16 december 2019

Lage rugpijn kan leiden tot onnodig verzuim, met name als niet op tijd de juiste maatregelen worden genomen. Gebruik van richtlijnen vermindert het verzuim en bevordert het welbevinden van mensen. Hoe meer artsen de richtlijn toepassen, hoe beter dus!

Afgelopen jaar is de richtlijn Lage Rugpijn en LRS herzien. Het is van belang dat de nieuwe richtlijn in de praktijk toepasbaar is. Daarom vindt binnenkort een training plaats en start een praktijktest, met de focus op praktische toepasbaarheid.

Graag nodigen wij u uit voor de training en de praktijktest. Daarmee leert u deze richtlijn toe te passen in uw praktijk en krijgt u de mogelijkheid om deze ervaringen terug te koppelen en zodoende de richtlijn nog praktijkgerichter te maken. De toepasbaarheid wordt gemeten via een app met 10 performance-indicatoren en enkele open vragen.

Deelname aan de praktijktest start met de training met een inleiding over de totstandkoming van de richtlijn, de toepassing in de praktijk en de evaluatie. Voor deze training wordt accreditatie aangevraagd.

Eind januari/begin februari 2020 wordt een datum gepland.

Meld u aan voor deelname door middel van een mail naar j.w.luites@amsterdamumc.nl

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten